ACTUEEL

WAAROM IK GÉÉN ONLINE-PROGRAMMA MAAK..

 
Ik hoop van harte dat het goed met jou en je naasten is en blijft!
 
EEN KWARTJE DAT VALT 
Vrijdag 13 maart: Ik haal nietsvermoedend boodschappen, veel schappen zijn leeg, wat is er gaande? Dat weekend begint langzaam door te dringen wat er aan de hand is. Mijn dochter (23) begint mijn kruidenkastje op te ruimen, huh? én lijstjes te maken met wat we allemaal ‘nodig’ hebben. Ik ben aan het schoonmaken, ook de onderzettertjes van mijn fornuis in de soda, huh?. Niet dat het niet allemaal ontzettend nuttig is, maar een beetje vreemd is het wel, we doen het vanuit een soort onrust. Als ik maandag terugkom van een boodschap in de stad, overvalt me een enorme zwaarte, moeheid. En dan valt het kwartje…
Hooo…. 
Dit is niet van mij, deze zware energie is niet van mij! 
 
Het is wat er nu overal ‘hangt’.
Zoals jullie misschien weten, op mijn website hebben gelezen of tijdens mijn workshops hebben ervaren, ben ik heel sensitief. Het betekent dat ik de energie in een ruimte, omgeving, atmosfeer of van een persoon heel goed voel. Als ik niet goed in verbinding ben met mijzelf komen deze energieën heel letterlijk bij mij binnen. Het heeft me jaren gekost dit fenomeen bij mezelf te herkennen en er adequaat op te kunnen reageren. Maar nu weet ik wat me te doen staat als dat gebeurt; naar binnen keren, terug naar mijn eigen kern! 
 
Door middel van krachtige ademhalingsoefeningen, affirmaties en meditaties, landde ik weer in mezelf en begreep ik dat ik hier een taak had; allereerst zorgen dat ik zelf in harmonie bleef en zo ook iedereen in mijn huis. Drie volwassenen en een puber, allemaal full-time thuis. 

Mijn sensitiviteit geeft mij het vermogen om energieën niet alleen te voelen, maar ook te transformeren. Als je een workshop van mij hebt gevolgd, heb je dit waarschijnlijk kunnen ervaren. Tijdens de ontspanningsoefeningen en meditaties breng ik de energie in een hoge ‘trilling’, dat zorgt ervoor dat je mee gaat op die trilling waardoor jouw bewustzijn zich verhoogt, inzichten ontstaan, emoties loskomen, er synchroniciteit ontstaat, je een diepe ontspanning ervaart, etc. 

ZOVEEL MEER…
Maar er is meer. Zoveel meer dan alleen een corona-virus. Op dit moment komen er op allerlei niveaus onzuiverheden aan het licht. Steeds meer mensen zijn nu aan het ‘ontwaken’. Misschien heb je hier weleens van gehoord, misschien is het nieuw voor je. Het betekent dat steeds meer mensen zich bewust worden van wat er op een diep niveau in henzelf en in de wereld geheeld wil worden. Persoonlijk dient zich bij jou aan wat je niet meer dient, wat je los mag laten. Dat is ook waarom jullie je aangetrokken voelen om mijn workshops volgen. Waarom je verlangt naar een ‘thuiskomen’, waarom we massaal de natuur in trekken… 
 
In deze periode ligt hier ook een taak voor mij; ik werk samen met ongelooflijk veel andere lichtwerkers (wakkere mensen) aan het transformeren van de lage trilling/frequentie (de zware energie) naar een hogere frequentie. We doen dit door ons zoveel mogelijk af te stemmen op deze hoge frequentie en bv. op eenzelfde tijdstip te mediteren en zo een groot lichtnetwerk te creëren. Duizelt het je al? Best ingewikkeld hè?!
 
Heb je weleens van ascentie-verschijnselen gehoord? Het zijn fysieke klachten die kunnen ontstaan als je energie-trilling verhoogd, als je bewustzijn verhoogd. 
Ik heb het de afgelopen week weer volop mogen ervaren. Enorme rugpijn, een soort trilling in mijn hele lijf, een raar gevoel in mijn schouders. Kortom veel. Veel en heel vermoeiend. 
Het vraagt om rust, stilte en naar binnen keren.
 
Dus daarom….
Geen online-programma van mij.

 
Wil je meer lezen google dan eens op 'van de 3e naar de 5e dimensie', lichtwerkers, ascentie-verschijnselen.