BACK ON TRACK


Creëren, ontdekken, experimenteren en bewust worden


Herken je dat?
We zorgen voor de ander, regelen de dagelijkse dingen, maar vaak staan we niet stil bij onszelf en hebben we weinig aandacht voor onze innerlijke rust en onze eigen verlangens. In workshopcyclus Back on Track sta jij in het middelpunt en ga je op een speelse en ontspannen manier ontdekken wie je zélf ook alweer bent. Je gaat verkennen wat het is dat zich in jou wil ontkiemen en verder tot bloei wil komen. Wat er in jou leeft en waar je letterlijk vorm aan wilt geven.

'Nooit verwacht dat ik zoveel behoefte had aan het uiten van mijn creativiteit!'

'Heerlijk om iedere keer meegenomen en begeleid te worden bij een reis naar binnen, bijzonder wat zich dan openbaart in je bewustzijn'
 


Middels unieke en verrassende workshops ga je aan de slag met wat jou rust, maar ook energie geeft. Kernwoorden? Creëren, experimenteren, ontdekken, bewust worden. We gaan mediteren en visualiseren, tekenen, schilderen, collages maken, boetseren, naar buiten en maken zo ruimte voor creativiteit. Twee linkerhanden zijn geen enkel probleem. Het gaat om het plezier van creëren, niet om het resultaat.

 
'Er is vrede gekomen in mijn hart, ik zie nu nieuwe wegen, nieuwe mogelijkheden en uitdagingen waar ik blij van word!'
 
'Wat een innerlijke vrijheid heb ik ervaren; niets hoeft, alles mag en het hoeft niet mooi te worden!'
 
Na deelname aan deze workshopcyclus zal je creatieve levensenergie weer stromen omdat je ruimte hebt gemaakt voor jezelf. Je hebt tools aangereikt gekregen om beter zicht te hebben op waar jij voor staat. Als gevolg daarvan ben je in staat keuzes te maken die gebaseerd zijn op hetgeen jouw ziel voedt. Je hebt de ingrediënten in huis om je leven naar jouw authentieke kracht vorm te geven.

'Ik voel me meer verbonden met mezelf, completer'
 
'Deze hele cyclus is een groot cadeaux voor mezelf'
 
Van je dagelijks leven een kunst te maken? 
Meld je dan aan.
Max. 6 deelnemers.
 
Data en tijd:
Back on Track start september 2020 weer met een nieuwe reeks, data volgen zsm.
Woensdagochtend 
9.00 - 12.00 uur
 
Locatie:
Het Vlinderhuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort
Route: https://www.hetvlinderhuys.nl/contact/
 
Tarief: €395,00 incl. BTW, materialen, koffie en thee
NB. Als je gebruik kan maken van je persoonlijk ontwikkelings budget (POB) is het mogelijk het gehele bedrag vergoed te krijgen van je werkgever.
 
AANMELDEN